NYC, HERE WE COME!

Inlägget innehåller annonslänkar!

 

Topp – HÄR / BYXOR – HÄR / SKOR – HÄR / VÄSKA – CHLOÉ

Godmorgon världen! Nu har jag & Emma precis vaknat upp i NYC, med utsikt över midtown/Manhattan. Så jäkla härligt! Emma kom till mig igår eftermiddag, då packade vi det sista innan bästa Henke skjutsade oss till Arlanda. Så gullig är han. Flyget gick bra och sov ungefär halva tiden, så det var skönt. Nu är klockan 08.00 på morgonen här och vi ska precis börja sminka oss och göra oss redo för vår första dag här. Vi ska äta frukost/brunch på The Butchers Daugther, ska bli så sjukt nice. Kameran är laddad och jag kommer ta så mycket bilder. Så räkna med ett gäng senare idag.

18

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.