HELGEN I BILDER

Helgen inleddes med favoritfrukosten och strålande sol. Kan man börja helgen på ett bättre sätt? Jag skulle inte tro det faktiskt.

På eftermiddagen så drog jag & Henke till gymmet, körde ett riktigt skönt pass. Sen åkte vi till Ica Maxi och storhandlade, vi behövde fylla på kylskåpet samt inhandla till kvällens middag som blev äldelostpasta. Nom nom!

Fredagskvällen spenderades i den här gröna möbeln, framför Let’s dance med godis från Hemmakväll. Så himla skönt med en lugn och mysig fredag hemma, det var faktiskt ett tag sen. 

Måndagen så slängde jag ihop en varsin smoothie till mig & Henke, våran favvis-smoothie. Sen drog vi till gymmet och körde kondition. Så gött!

Kom hem, duschade och gjorde oss lite fräscha. Henke hjälpte även mig att fota lite, dels den här looken. Solen lyste lite i lördags med, så härligt.

På lördagskvällen hade vi bestämt att hänga med Johannes (Henkes bror) det stod Indiskt & Bio på schemat. Vi åkte till MOS och gick på bio där. Vi såg Tårtgeneralen med Mikael Persbrandt. Den var bra, helt klart sevärd. Efter bion så åkte vi hem till oss och kollade på nya Beck. En riktig filmkväll med andra ord. Den var så bra och så spännande!

Halva söndagen spenderades i sängen dels med att bara sova/slappa, tittade på nyhetsmorgon, kollade på ett avsnitt från en serie jag börjat kollat på och så jobbade jag litegrann. Efter det så piffade jag lite i köket och gjorde lunch åt mig & Henke.

På eftermiddagen så fotade jag ett tränings-samarbete inför veckan och jag & Henke drog till gymmet igen. Haha vad hände där? Vi har alltså tränat hela helgen, både fredag, lördag & söndag. Känns himla skönt och det var inte igår vi gjorde det. Älskar när det händer! Jag lär ju ha skapligt träningsverk imorgon. På kvällen så lagade vi en god söndagsmiddag och bara chillade.

En väldigt lugn, mysig, skön och hälsosam har jag haft. Precis en sån helg jag behövde den här helgen. Göra det som kroppen och hjärnan mår bäst av helt enkelt. Nu är det ny vecka och jag är SÅ pepp!

15

2 reaktioner på “HELGEN I BILDER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.