PACKING FOR NYC

Inlägget innehåller annonslänkar.

 1. Gul Kostym – HERE  2. Sneakers – HERE  3. Vit kostym – HERE 4. Solglasögon – HERE  5. Loungeset – HERE  6. Topp –  HERE

Jag åker ju till New York om 4 dagar, hur galet är inte det? Shit så fort det gått. Inför resan vill jag ha med lite fräscha kläder såklart, så det blev ett par klick. Bl.a detta här ovan. Blivit kär i enfärgade kostymer, så snyggt. Tänk den gula, skriker lite NYC om den. Det fina setet från Champion är ju perfekt på hotellkvällarna men även att flyga i. Älskar sånna set! Idag tänkte jag faktiskt ägna största dagen till att packa och fixa just inför NYC. Vill liksom planera outfits och packa smart för en gångs skull. Oftast tar jag med mig så jäkla mycket och så hinner jag inte ens använda allt så ska försöka vara lite bättre denna gång. Wish me good luck haha!

Hoppas ni får en skön söndag, hörs snart igen finisar!

18

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.