MIN FREDAG – TIMME FÖR TIMME

Jag tog mig en riktig sovmorgon och valde att inte ställa klockan, slutade med att jag vaknade upp strax innan 10. Såg slutet av Nymo och sen gick jag upp. Det är det bästa med mitt jobb, att jag själv kan styra mina tider. Helt underbart!

Efter en lång sovmorgon så blev det att ta igen jobb, jag körde mail-race, planerade kommande samarbeten och fotade lite content.

Till lunch åt jag min favoritlunch, smoothiebowl med mandlar, valnötter, granola & jordnötssmör. Tusan så gott!

Efter lunch fick jag med Henke till gymmet, så jäkla gött. Han sprang och jag cyklade. Blev 1 mil idag och lite styrka på det. Fredagsfys innan fredagsmys haha. Så skönt att träna på fredagar tycker jag!

Efter träningen tog jag en lång dusch och fräschade till mig litegrann, fotade dessutom denna bild till min Instagram. Älskar att sitta här i mitt kök, speciellt när solen lyser.

Fick med min snygging ut i solen, hur snygg är han inte? Både byxorna och hoodien fick han av mig i födelsedagspresent. Älskar hoodie på killar och framförallt under skinnjackan. Mums!

Vårt älskade Sumpan <3 som jag älskar detta ställe. Så glad att vi hamnade här. Snart har vi bott här i Stockholmo i fem år. Galet ju!

Efter träning och strosande i solen så var det dags att fredagshandla. Jag älskar verkligen att handla, typ det roligaste jag vet haha. Gillar även att byta affärer, för då känns det lite mer roligt och inspirerade. Idag åkte vi till Ica Maxi, min favvis. Henke hatar däremot att handla haha och tycker jag är så jobbig för jag är där så länge. Hittade dom här igen, alltså dom är så goda. Dom här smakar faktiskt som vanliga. Santa Marias var inte alls goda, men dessa. Gillar att dom är sådär små med.

Till middag blev det faktiskt inte tacos utan min pasta-favorit ädelostpasta. Den är så galet god! Nom nom, detta tillsammans med ett glas iskall cola zero. Jo man tackarr!!

Det blev visst lite godis med, fast bara lite. Så gott :)) trodde jag skulle tröttnat efter påsk men tydligen inte haha.

20.00 Let’s dance och fredagsmys! Åh så bra program det är. Heja Viktor & Heja Margaux!!

10

7 reaktioner på “MIN FREDAG – TIMME FÖR TIMME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *