MIGRÄN, BOTOX & FREDAGSMYS

Såhär glad och busig är jag på fredagar <3 världens bästa dag

Förlåt för utebliven bloggning igår men har inte mått så bra, somnade med världens migrän och vaknade upp med den också. Somnade inte förens efter 00 och vaknade vid 05 och hade så ont. Somnade sen om och vaknade upp helt kallsvettig, kände mig även lite febrig. Så spenderade hela min torsdag i sängen. Usch! Ska tusan kolla upp det där med botox mot migrän, någon som gjort det eller hört talats om det? Vore ju så skönt om det fungerade. Nog om migrän, idag är det fredag och jag har inga planer alls. Så skönt! Det har ju varit fest 4 fredagar i rad, så ser fram emot en lugn & mysig fredag med mannen min. Han är ju alltid ledig på fredagar, så vi ska se till att hitta på något mysigt❣ Ha en fin dag hörrni!

10

8 reaktioner på “MIGRÄN, BOTOX & FREDAGSMYS”

 • Helen skriver:

  Vad jobbigt! För mkt skärmtid kan utlösa migränanfall, läste det nylihen i tidningen i en artikel om migrän och hur man kan behandla den. Trevlig fredag! Här jobbar Fredrik hela dagen från tidig morgon till 20 ikväll. Det är ändå en bra fredag för han kommer åtminstone hem ikväll😉
  kram

 • Malin skriver:

  Min mamma får botox för migrän, men det är ”ögon migrän”, vet inte vad du har? gäller att den som utför detta har stenkoll, sticker de minsta millimeter fel så kan det få fel effekt och man kan alltså få hänginga ögonlock eller liknande…

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Tack snälla för din info :)) Betyder så mycket. Ska gå och göra en riktigt utredning känner jag. Mitt sitter också mest bakom ögonen. gör SÅ fruktansvärt ont.

 • Matilda skriver:

  Beroende på vilken typ av migrän du har fungerar det, och det är superviktigt att gå till någon som är utbildad för detta annars kan det bli helt fel. Min mamma är barnmorska och har börjat gå kurser för botox. Hon rekomenderar att ta kontakt med sjukvården för att därigenom bli skickad till någon som vet vad dem gör. Gå alltså inte till någon som gör skönhets-botox på salong.

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Men åh tack snälla för din info <3 Det ska jag verkligen göra! Ha en fin fredag 🙂

 • emma skriver:

  det fungerar helt klart! 🙂 och snyggare blev man också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.