HAPPY EASTER DARLINGS

Min påsk i bilder <3

Jag signa ut från bloggen litegrann under påskledigheten, rätt skönt att vara ledig på riktigt faktiskt. Trots att det blir lite tråkigt för er, men nu är jag tillbaka och ni kan vänta er uppdateringar som vanligt. Jag har haft en supermysig påsk hemma i Norrpan. Har hunnit med en hel del faktiskt som vanligt. Känns dock som jag ätit mig igenom hela påsken haha. I onsdags var jag & Henke hos pappa och Shari, åt middag och tog igen förlorad tid, på torsdagen hängde jag med mormor hela dagen och på kvällen sov jag hos mamma, på fredag så hälsade vi på Henkes mormor och på kvällen vankades det överraskningsfest för Henke som jag hade styrt ihop hemma hos Petter & Jessica. Var ett stort gäng som skrek surprise och ja må han leva när vi klev in, vi åt chokladbollstårta, drack bubbel, spelade spel och hängde till halv 3 på natten, sån lyckad kväll. På lördagen firade vi Henke igen, med hans familj och firade påsk såklart. Och imorse åkte vi tillbaka till Stockholm, där vi också firat Henke, för hans födelsedag är idag (söndag). Vi åt lunch på stan, åt MAX till lunch eftersom han älskar det, och tacos till middag eftersom det är hans andra favvo. Sen har vi gått på stan och har har fått välja ut några fina födelsedagspresenter. Så snacka om att han blivit firad ordentligt min lilla 31-åring <3 men det är han värd min älskade Henki!

Så det blev en helg fylld av kärlek, vänner, familj, sjukt mycket god mat, gottigheter, ledighet, sol, promenader, firande, fest, kalas och massor utav mys <3 en perfekt påskhelg med andra ord!

15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.