CHECKERED

Jeans – Bubbleroom / Blazer – JUST / Topp – Loavies / Bag – Rebecca Minkoff / Shoes – Dinsko / sunglasses – Nelly

11

2 reaktioner på “CHECKERED”

 • Julia skriver:

  Finis, jag behöver din hjälp! Jag ska överraska en av mina närmaste och ta med henne till Stockholm och då vill jag till det bästa brunchstället centralt i Stockholm, vilket skulle du tipsa om då? :* Var inne på antingen sthlm brunch club eller mahalo, tycker du något av dessa eller är något annat bättre? Vi älskar allt som kretsar kring stora frukostar/bruncher (vill ha frukostmat på brunchen liksom) och så älskar vi hälsohak då vi är två tränings och hälsofantaster hihi <3

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Hej going <3 Åh avd härligt, vad fin du är som gör så för din vän. Jag har hört mycket gott om Sthlm Brunch Club men det är tyvärr sjukt långa köer och man får typ aldrig plats.
   Jag skulle annars rekommendera Pom & Flora, Greasy Spoon, Gast. Som också är bra, men är ni två hälsofantaster hade jag lätt kört på Maholo, det är verkligen grymt. Ni kommer inte bli besvikna 🙂
   Godaste Acaien jag ätit. Lycka till och hoppas det blir bra. Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *