EN GUL SMOOTHIE

Hej gänget! Har ni haft en skön dag hittills? Jag känner mig lite energilös idag. Nu har jag precis druckit upp den här lilla goingen, så jäkla god. Efter ett pass på gymmet, tänkte först strunta i att dra dit men så bara tog jag tummen ur röven och gjorde det. Jag förstår inte hur det varje gång ska kännas så himla jobbigt och svårt att ta sig dit? För när man väl är på plats så köttar man ju på och känslan efter är ju magisk. Hur kan jag glömma den varje gång? Fattar verkligen inte haha. Någon som känner igen sig? Smoothien är gjord på 1 banan, 1 ägg, ananas, mango, kokos & ananas kvarg, chiafrön och laktosfri mjölk. NOM NOM!

19

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.