VECKANS PLANER DEN HÄR VECKAN

VECKANS PLANER v.13

Jag har en väldigt lugn vecka framför mig, med inga möten inbokade och inte så mycket jobb heller för den delen. Passar ju ändå väldigt bra eftersom det båda är kortvecka och långhelg på ingång. Kanske faktiskt skulle unna mig lite riktigt ledighet under påskdagarna och bara ta det lugnt utan något jobb alls, får se hur det blir med det (; Svårt att slita sig ibland när man jobbar med något som man verkligen älskar.

Måndag: Halva måndagen har ju typ gått men nästan alla mina måndagar ser ju likadana ut, med admin-jobb hemma på kontoret, träning och en lugn kväll hemma. Ska även planera och packa lite inför helgen.

Tisdag: Det som jag har inbokat nu är träning, eventuellt träffa Linnéa? Vore så mysigt att träffa henne innan hon och Jonte drar till Brasilien i 2 veckor. Fy så fubbigt, snacka om drömmigt.

Onsdag: På förmiddagen ska jag till min älskade frisörsalong Poze, ska blu helt jäkla amazing. För det var på tok för länge sen och mitt hår ser ut som skit. Världens utväxt! Jag har alltså inte färgat håret sen innan Thailand, det är alltså snart 2 månader sen. Ska bli så skönt, älskar att ha nyfärgat och fixat hår. Eventuellt möta upp Josefin med, fota och hänga lite. På kvällen så åker vi hem till Norrköping för födelsedagsfirande och påskfirande. Ska bli himla mysigt, dock är hela min familj bortrest typ haha. Bara mammsen som är hemma, så blir att hänga med henne iallafall.

Torsdag: SKÄRTORSDAGEN – Publicera ett roligt samarbete på Instagram. Kanske träffa mormor? Saknar henne så jag spricker, min bästis ju. Ska krama sönder henne ♡ Vi ses på tok för sällan!

Fredag:  LÅNGFREDAGEN – Inga större planer alls, men blir att hänga med vänner, vill försöka hinna träffa så många som möjligt när man väl är hemma.

Lördag: PÅSKAFTON – Påskfirande i Åby med Henkes underbara familj, vi ska även passa på att fira Henke eftersom han fyller på söndagen.

Söndag: PÅSKDAGEN – På söndag tar vi bilen och åker tillbaka till Stockholm, då fyller även min bästa år. Så då ska vi fira honom lite här tänkte jag, mamma hänger även med från Norrköping och stannar till måndag. Vad vi ska hitta på, får ni se då (;

Måndag: ANNAN DAG PÅSK – Mammsen är här, vi har inte planerat något större. Utan blir att bara mysa och umgås. Får se vad hon är sugen på att göra? Kan tänka mig att strosa och fika på något mysigt fik.

Hoppas ni har haft en skön måndag hittills och att ni har en bra vecka framför er :))

12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *