MIN HELG VIA IPHONEN

 Hej mina älsklingar! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra och haft en skön helg. Det är måndag och vi har ny vecka framför oss, kortvecka också. Hur härligt? Helt magiskt ju! Innan vi riktar in oss på den här veckan så tänkte jag blicka bakåt och berätta för er om min helg. Det här inlägget förra veckan var det som var mest populärt, så varför sluta med ett vinnande koncept? (; SÅ här kommer min underbara helg i bilder. Hoppas ni gillar inlägget lika mycket denna vecka hihi 

Min helg började på bästa sätt, nämligen med min partner in crime Emma, vi sågs redan vid 8 på morgonen för ett fruokost-event tillsammans med Glossybox & Filorga, som var så lyckat. Himla mysig morgon. Frukosten var rena drömmen. Efter det så åkte vi till ett fik, hängde & jobbade. Kan tänka mig att starta alla mina fredagar så haha.

Efter det så mötte jag upp Malin för att fota denna look, hur soft look? Hela setet kommer från siten Def-shop, ni kommer få se mer av denna look idag. Ska nämligen få alla bilderna av Malin idag :)) På fredag-eftermiddagen var jag hemma, jobbade, fotade, redigerade och skapade content helt enkelt. La dessutom upp mitt samarbete med grymma Olympus. SÅ glad att få jobba med dom!

På kvällen mötte jag upp bönan igen, först för ett glas bubbel, New-York-snack och framgångspepp. Efter det drog vi till Berns där iDeal Of Sweden + Hoss hade sitt feta event. Som var grymt roligt. Jag & Emma hade så roligt som i vanlig ordning. Men var duktiga och gick inte vidare, så vi var hemma runt 01.30 så skönt!

På lördagen så åkte jag på och vara hundvakt, inte mig emot. Jag kunde inte tänka mig ett bättre bakis-häng Henke drog till Gävle med Johannes för att se Hockey. Så jag och Leo hängde, myste, gick promenad i solen och chillade. Det Leo gillar mest haha. Sån myshund alltså!

Jag orkade inte laga någon mat och var sugen på något flöttigt, så fick bli en hämt-pizza, när orken kom tillbaka så fotade jag ett samarbete med Eleven, som kom upp på min Instagram. Här jobbar man alltid (; Även när man är bakis haha.

På söndagen vaknade jag pigg och utvilad, så skönt. Jag Henke drog en sväng till MOS (Mall Of Scandinavia) Tänker alltid på MOS i PH när jag säger MOS haha, spanade in lite presenter, hjärtat fyller ju år nästa helg. Det var ju världens kanonväder så vi passade på att ta en promenad i solen, satte oss vid vattnet och bara njöt av solstrålarna sen gick vi och inhandlade för våffelsöndag.

På eftermiddagen så kom brorsan och hans tjej Mimmie, dom hade med sig världens finaste påsk-bukett, hur fin? Så vårig. Jag behövde verkligen nya fina blommor här hemma. Blev så glad :)) Vi fick även en försenad julklapp för att Berlin-resan inte blev av. Så vi fick presentkort på SPA, så nu har vi två presentkort på det. Så till våren ska jag & Henke boka in oss en helg på Steam Hotell. Hur mysigt? Längtar!

Det var min helg det, den har verkligen innehållit det mesta, både event, fest, mys och chill. Nu har jag dock haft 3 partyhelger på rad, så nu blir det inget på ett tag framöver haha. Vad hände där liksom? Jag som inte varit ute på månader typ har varit ute tre fredagar i rad. Nu ser jag fram emot mysiga och lite mer lugna helger.

 

 

10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.