MY NEW BABY

Hej min bästa, som ni vet har ju jag inlett ett härligt samarbete med Olympus. Jag visade ju denna going fast i brunt i Februari. Nu har äntligen min egna kamera kommit, jag valde den svarta tillslut. Hur fin? Jag får alltid väldigt mycket frågor om mina bilder och vad jag använder för kamera. Här har ni svaret, denna kamera är så grym och framförallt så himla enkel. Sen älskar man ju den för att den är så snygg också. Den gör sig även bra i hemmet som en inredningspryl, visst?

Det allra bästa med denna kamera är ju helt klart att den har Wi-fi vilket är så himla smidigt verkligen. På den här modellen E-pl9 så finns dessutom bluetooth.

Sen älskar jag den vändbara displayen som man kan ta snygga selfies med (; Så bra nu även nu när jag ska börja vlogga mer, kameran känns nämligen som den perfekta video-kameran. Enkel att ta med sig liksom!

Kameran har dessutom en inbyggd blixt, så den passar lika bra att ha med sig på kvällarna. Så ikväll på Ideal eventet tänkte jag knäppa ett gäng bilder.

Nu under helgen har jag ett supererbjudande till er, ni får 20% på denna kamera och alla andra produkter hos Olympus. Ni uppger bara REBFRE20, grymt bra för er som är sugna på en ny kamera.

Jag har kört med Olympus under flera år och älskar deras kameror verkligen.

16

2 reaktioner på “MY NEW BABY”

  • Tess skriver:

    Vilken kamera fotar du med nu när du fotar kameran? Fotar du manuellt eller auto?

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Auto 🙂 Älskar det läget där man så enkelt kan justera ljus, färger, konstrast osv med hjälp av menyn till höger på displayen 🙂 Så himla smidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.