GLOSSYBOX MORNING

Hej mina bästa! Jag startade min fredagsmorgon med en riktigt pangfrukost tillsammans med Glossybox & Filorga. Vi var på plats för att firas deras nya samarbete. Det bjöds på en magisk frukost, alltså den där mackan var så god. Sen lyssnade vi på tjejerna som ligger bakom Filorga. Så mysig morgon verkligen. Efter frukost-eventet hakade jag på Emma och hennes kollega Miriam till Kaffeverket, där vi satte oss och snacka, jobba & hängde ett par timmar. Efter det s mötte jag upp gulliga Malin och plåtade en look. Nu är jag hemma igen och ska svira om för att åka på nästa event, haha körig fredag. Vi hörs senare. Puss på er finisar!

10

2 reaktioner på “GLOSSYBOX MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.