MORGON LISTA

När går du upp? 

Oftast så går jag upp kring 8-9, vill helst gå upp vid 8. Ligger gärna kvar en stund och tittar på nyhetsmorgon. Morgon-tv är det bästa jag vet och blivit lite av en rutin för mig. Livsfarligt med tv i sovrummet (;

Vad är det första du gör varje morgon?

Hemskt nog att tittar min mail, kollar alltid Instagram & mailen. Haha fy så illa!

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Det är inte alls lång tid, jag skulle säga högst en halvtimma. Jag är tjejen som hellre sover lite längre än något annat haha.

Är frukost viktig?

Ja det är den absolut och har på senare år faktiskt blivit viktigare, förr åt jag aldrig frukost.

Vad äter du till frukost?

Min nya frukost som jag äter mest nu är en smoothie gjord på laktosfri mjölk, hallon, blåbär, banan, kvarg, chiafrön & spenat. Ibland gör jag en Bowl av den och äter med topping. Mums!

Är du morgontrött?

Haha ja verkligen, så sjukt trött på morgonen. Brukar säga till Henke att min ögon svider för jag har så svårt att öppna dom haha. Mycket har väl kanske också att göra med att jag somnar ganska sent? Men jag är ingen morgon-människa hehe!

Vad har du för alarm?

Det vanliga på iPhonen, kunde tyvärr inte hitta vad det heter. Men många har den signalen som ringsignal. Men det är mitt alarm! Jag är en riktig snoozare, kan på riktigt inte gå upp av första signalen.

Hur ser en perfekt morgon ut? 

En perfekt morgon är att jag vaknar upp med Henke, efter ha sovit ut ordentligt. Så man vaknar pigg och glad, solen lyser genom sovrumsfönstret. Jag & Henke äter en god frukost framför Nymo. Vi har ingen stress och kan ligga och dra oss och äta i lugn och ro. Det är min perfekta morgon!

Vad är det bästa med morgonen?

Åh? Det måste nog ändå vara frukosten och nyhetsmorgon. Det är så mycket mys & livskvalité över det. Vardagslyx med andra ord!

Hur går du helt klädd på morgonen?

Om jag är hemma och inte ska iväg så går jag oftast runt i min morgonrock eller mjukisdress. Alltid med en bulle på huvudet (som lilla My) och utan bh. Bästa jag vet!

11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.