MIN FÖRSTA VLOGG!!

Här kommer först en liten varning haha, den här vloggen är både i dålig kvalle, fult ljus och dessutom inte så bra klippt haha. Den här gjorde jag typ i September kanske, men jag la aldrig upp den. Det var när jag skulle redigera en annan video som jag hittade denna och så kände jag bara för att slänga upp den nu ändå. Youtube kommer vara ett forum där jag kommer vara minst ”ofiltrerad” om ni förstår. Så kände bara lite f*ck it och upp med den ändå. Allt kan inte vara perfekt och allt går inte alltid som man tänkt sig. Här får ni iallafall se en liten del av hur jag är och följa med i min vardag vilket ni brukar gilla :)) Så om vi bortser från själva videon i kvalité osv haha. Vad tyckte ni? Vill ni mer av mig i rörligt? Jag körde dessutom en live på Instagram häromdagen, som var så uppskattad. Jag känner att jag vill få fram mig och min personlighet mer och då är ju rörligt perfekt. Vad tror ni? Gillar ni dessa typ av videos? Där ni får följa med mig? 🙂 Ge mig support så jag vet, vill ni ser mer av sånt här eller inte?

Tack för ni titta och glöm inte att ni är bäst, puss på er!

GLÖM FÖR TUSAN INTE ATT PRENUMERA PÅ MIN KANAL HÄR ♥

 

14

4 reaktioner på “MIN FÖRSTA VLOGG!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.