KAFFEVERKET

Älskar att catcha upp med vänner på mysiga fik, Kaffeverket ligger på St: Eriksplan i Vasastan och är ett utav mina favorit fik. Det är så himla mysigt där, fint inrett, magisk mat & bakverk. Dessutom så gör dom den varma chokladen så fin, som denna ovan ser ju ut som en cappuccino ju. I love it! Var där med Josefin, så roligt att vi börjat hänga mer. Hon är för härlig, så skönt också att ibland hänga med folk o branschen som förstår en fullt ut och vet vad man håller på med. Eftersom man inte direkt har några kollegor så är det ju så skönt att ha någon att bolla med, det är ju så sjukt många beslut som man står helt ensam i varje dag och det är man ju van vid men himla härligt att ibland kunna bolla, stötta och peppa varandra. Älskar verkligen tjejer som vågar lyfta varandra och hjälpa varandra istället för att se alla som konkurrenter, förstår verkligen inte det. Såklart man ska boosta och hjälpa varandra. When women support each other incredible things happen, right?

17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.