CHOKLAD DOPPADE JORDGUBBAR & CHAMPAGNE

Såhär såg min onsdagskväll ut igår, inte fy skam! Jag menar vem tackar nej till ett choklad-event? Den belgiska lyxiga chokladen Godiva ska lanseras i Sverige och det firades med en riktigt chokladfest på Hotel Diplomat. Paradiset med andra ord! Det var så vackert med alla fina blommor, lokalen var en dröm och det bästa av allt, man fick smaka hur mycket choklad man ville!! Om choklad-älskarna i mig var lycklig? Jovars! Det bästa var nog dom choklad-doppade jordgubbarna, OMG! Helt galet goda, efter en stund så drog vi oss hemåt med en varsin goodiebag fylld av choklad. Jag vet en som kommer bli lycklig här hemma haha. Nu ska jag sluta prata om choklad och ta tag i dagens planer. Vi hörs senare mina favoriter ♡

17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.