MIAMI VIBEZ

Älskar btw hur vi bytt plats för att få till den fina bilden (; haha så typiskt oss. Vi kanske fotade i 20 min innan vi åt haha.

Idag så tog jag med min böna Emma till detta magiska ställe, hon hade aldrig varit där innan. Jag tokgillar ju deras pokebowls så var ju bara tvungen att visa henne, hon älskar dessutom också bowls så det var ju himla passande. Och låt oss ta en minut och prata om hur fint det är? Verkligen Miami vibez över det här stället, älskar de starka färgerna och så alla gröna växter. Perfekt ställe om ni vill äta en hälsosam lunch. Orange County heter det och ligger på Regeringsgatan. Efter vi käkat så drog vi på ett choklad-event på Strandvägen. Det var som det låter sjukt mumsigt, dom bjöd t.om på choklad-drinkar haha. Jag & Emmsan planerade även en rolig grej som jag tror ni kommer gilla.

15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *