3 GREJER ATT TÄNKA PÅ I VARDAGEN

Idag kom jag och tänka på lite grejer och framförallt tre punkter som är så viktiga som man vet om man gärna lätt glömmer bort. Jag tänkte att jag kunde onsdagspeppa er litegrann med dom här punkterna som jag tänkt på idag. För dom är så viktiga!

♥ TA INTE LIVET PÅ FÖR STORT ALLVAR

Exakt så! Ibland känns det som om man vill finna svar på allt i livet. Vem är jag? Vad vill jag? Vad är meningen med livet osv osv? Men livet är här och nu och på tok för kort för att hela tiden noja, undra, grubbla och bara tänka på hur allt ska vara och hur allt ska bli. Kanske finns det inget svar? Utan lev livet här och nu och ta det inte på för stort allvar, det gör inget om du inte skickade in den där deadlinen i tid, om du åt godis till frukost, missade den där feta festen eller om du inte klarade att träna 2 gånger i veckan som du lovat dig själv sen nyår. Det är liksom inte hela världen och på riktigt vad spelar vissa grejer för roll?

 ♥ STRUNTA I VAD ANDRA TYCKER & TÄNKER

Det här är något jag själv är ganska så dålig på men hela tiden försöker bli bättre på. För vad spelar det för roll vad andra tycker? Det som spelar någon roll här i världen är vad DU tycker, vad DU gillar, vad DU vill göra och vad DU känner för. Tänk hur mycket energi vi faktiskt lägger på att noja om vad folk ska tycka och tänka om allt hela tiden? Lägg den energin istället på att göra det du mår bra av och som får dig att bli glad och som ger dig energi. Gör det du vill, ha på dig dom kläder du vill ha på dig, ät den mat du gillar och bara gör det som blir bäst för dig och inte för någon annan.

 ♥ SE MÖJLIGHETER & HA RÄTT INSTÄLLNING

Det kanske är lättare sagt än gjort många gånger, jag om nån vet att man inte varje dag kan dra fram den där superpositiva inställningen varje dag och vissa dagar måste man bara få må skit och dra täcket över huvudet men inte alla dagar. Så försök dom andra dagarna att se möjligheter, var positiv och se hur du bara rockar allt. För det är tusen gånger större chans att du rockar det exakt ska göra om du tänker att du ska göra det. Försök se det bra med allt och tänk på det. För mycket här i livet handlar om inställning och hur man ser på saker och ting. Varför inte ha en jävligt skön och härlig inställning till det mesta istället för hänga läpp för allt. Allt kommer bli så mycket enklare och roligare då. Bestäm dig bara!

18

4 reaktioner på “3 GREJER ATT TÄNKA PÅ I VARDAGEN”

 • Mamma Sabine skriver:

  Klockrena ord så bra skrivet.😍❤️❤️Det stämmer livet är sådär ju kanon min älskade dotter

 • Louise skriver:

  Så sjukt bra skrivet! Detta är saker som jag sjukt nog måste påminna mig själv varje dag. Jag kommer printscreena detta och läsa det när jag just grubblar och känner att jag inte räcker till när jag faktiskt egentligen gör det! Superviktigt inlägg, du är ju så bra ❤️

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Den här kommentaren gjorde hela min kväll 😭❤️ Så himla underbar du är!! det måste du verkligen! Du räcker verkligen till, varje dag och hela tiden. ❤️❤️ Tack fina du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *