JAG SKA TILL …

NEW YORK! Ja ni läste helt rätt, jag ska tillbaka till min favoritstad! Åh blir helt lycklig och pirrig när jag tänker på det. Det var nästan exakt två år sen jag var där, hade en utav de bästa resorna på länge. Fan så underbart det var. Jag var ju och hälsade på Emilia som bodde där då. Jag har verkligen saknat New York och det ska bli helt magiskt att åka iväg igen och inte med vem som helst heller utan med min partner in crime Emma, hon och jag ska dit i April i 5 dagar. Om jag är lycklig? New York är ju bara så jävla härligt, får så mycket inspiration där och det händer något med hela mig när jag är i New York. Äntligen ska jag tillbaka och få uppleva denna stad igen. Hoppas vädret är lika bra som sist, när jag var där senast så var det 25 grader och sol varje dag. Att möta våren i New York är inte fy skam hihi.

23

3 reaktioner på “JAG SKA TILL …”

 • KARIN skriver:

  Åh så kul! Jag ska också dit, 18 april. För mig är det också 2 år sedan sist och har längtat tillbaka hela tiden. Som du säger är det något som händer med en i NYC.

  Förra gången jag var där var det alldeles för varmt. 30-35 grader varmt i början av sep. Nu hoppas vi på mer modest vårvärme!

  Kram

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Men vad kul 😊 precis 2 dagar efter vi kommer hem ju. ja NYC är så jävla underbart!! Oj så varmt. Hoppas på runt 20-25 det vore perfekt ju 😊

   • Karin skriver:

    Det roliga är också att det faktiskt var DU och DIN resa då som fick mig att äntligen boka min första resa till NYC! 🙂 Det var så många då, både bloggare och nära vänner som åkte till New York och jag var så sugen. När jag såg dina bilder och läste dina inlägg från din resa så bestämde jag mig och då bokade jag och min man vår resa. Men så bra att du är där före, då kan jag läsa om vad du gör och kanske får jag några bra tips också!

    Tror du att det kan vara så härligt väder då? Det känns ju overkligt för just nu är det ju vanlig vinter med någon minusgrad på nätterna och slaskande på dagtid, men det är klart, det hinner väl hända mycket på de veckor som är kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *