50 SHADES OF BEIGE

Byxor – Bikbok / Topp – Nelly / Jacka – Missguided / Keps – Missguided / Skor – Jim Rickey /

Hallå där i 50 nyanser av beige, men jag tycker det är så snyggt att bära en färg ton i ton. Visst är det fint? Tyckte dessa färger var himla fina tillsammans. Lite kallt kanske och inte helt optimalt men vad gör man inte för lite bilder ibland höhö. Annars då? Jag har mest haft mensvärk hela dagen, packat massor bloppis-paket som jag ska posta imorgon. Jobbat hemifrån med mail, samarbeten, foto & lite planering. Har även skickat in min ESTA eftersom jag måste ha det till NYC-resan. Tusan så peppad jag är på New York nu. Ska bli helt underbart och framförallt att åka dit med Emma. Peppen är total! Henke var lite krasslig och hängig, så han stannade i Södertälje ikväll. Så har varit ensam ikväll och sen ska jag bort två kvällar i rad, såhär var det förra veckan med. Vi hinner knappt ses, så tråkigt. Saknar honom just nu! Men vi får ta igen det i helgen :)) Ser fram emot en riktigt mysig och lugn lördag & söndag. Lite sugen på att gå på bio, får se hur han känner. Nu ska jag ta och krypa till kojs, så hörs vi imorgon finisar!

17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.