VECKANS PLANER v.11

Måndag: Mailrace som i vanlig ordning, konditionspass på gymmet, jobba hemifrån. Har faktiskt en hel del admin att göra, så som fakturera, sortera kvitton och planera upp samarbeten. Ska även skicka bloppiskläder som är sålda. Kika in på @rebresbloppis på Insta. Ikväll ska jag mysa med mannen i mitt liv, se Bonusfamiljen & Advokaten. Sjukt bra serier båda två!

Tisdag: No plans <3 Kanske träffa Emelie?

Onsdag: På eftermiddagen ska jag träffa Emma, vi ska käka ihop, fota litegranna och vid 6 på kvällen ska vi på ett event med ett chokladföretag. Hur nice?!

Torsdag: Träna på morgonen. Det som jag just nu har inplanerat är att ta en fika med Josefin, vi ska även passa på att fota lite looks. Älskar när man kan hjälpa varandra. Perfekt ju! På kvällen ska jag träffa Frida, Millan & Klara. Så mysigt! vi ska käka middag och catcha upp!

Fredag: Inleda fredagen med ett gympass med Henki. Älskar att starta fredagen så! Sen är det party igen mina vänner, den här gången ska vi fira Tovis som fyllt 28. Ska bli så roligt, blir först förfest hemma hos henne på Söder, innan vi drar ut & slår klackarna i taket.

Lördag: Jag lär vara så trött & seg, så kan tänka mig att det blir en lugn & skön lördag i soffan framför någon härlig serie.

Söndag: No plans <3

15

4 reaktioner på “VECKANS PLANER v.11”

 • Malin skriver:

  Märker du av att försäljningen av lägenheter har varit lite knepig? Eller så kanske du bara har annat fokus just nu?

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Ja men lite faktiskt, säljarna är lite mer nojiga. Men nu är det påväg att vända :)) det är ju alltid lite lugnare efter jul & nyår. Sen har jag annat i fokus med 🙂 men kör liksom båda! Hade 2 tömningar förra veckan, så det går lite upp och ner :))

 • ISA skriver:

  Event med chokladföretag?!?!?! Gah, drömmen! <3 Tycker dina veckor verkar så härliga, får en mysig känsla av att läsa dessa inlägg :))

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Hihi ja, så drömmigt! Det är dom som gör dom här chokladoppade jordgubbarna, mumma! Men åh tack sötis 🙂 blir så himla glad verkligen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *