FANTASTISK HELG

Min helg började med en brakfest hos Klaris, fan så trevligt vi hade. Drack mangodrinkar, åt pulledpork tacos, körde lappleken, firade Klara, dansade och bara hade så jäkla kul. Kvällen var SÅ lyckad verkligen. Klara var lite nojig att vi inte skulle få plats alla kring bordet men finns det hjärtrum finns det stjärtrum. 13 pers ändå. Så härligt att sitta så nära och ha en lång middag!

 Jäklar så gott allt var också, drömmen för mig som älskar tacos ju!

Dom här drinkarna alltså, vet ni vad som är? Jo barnmatspuré och prosecco. Haha ja ni läste rätt, man köper den mango&banan purén sen i med några frysta mangobitar och så häll på prosecco. Tusan så goda!

Så härliga & inspirerande tjejer, där har vi henne till höger. Livets kvinna, livets bästis!

Lördagen, vi sov väl kanske till halv 12 eftersom vi inte kom hem förens 5 typ. Tillslut kom vi upp och ut, mötte upp Linnéa & Louise för brunch på Le Bistro.

Det blev Egg Benedict och cola Zero för min del, nom nom. Den där iskalla colan satt väldigt fint måste jag säga haha.

Vad passar bättre än Foodora & Mello en lördag? NADA. Helt perfekt! Varken jag, Linnéa eller Klara var särkilt sugna på att ställa oss och laga mat, då är ju Foodora fantastiskt. Jag har dessutom hittat den bästa pizzerian som levererar sjukt god glutenfri pizza. Stört god verkligen!

Jag tog en med ruccola, parma-skinka, mozzarella & parmesan. Ojoj vilket vinnande koncept. Pizzerian låg på kungsholmen och hette Meno Male. Dessutom så vann ju Benji Mello, fyfan så fint! Han är ju så grym och tror fan kan ta hem hela skiten i Portugal!!!

På Söndagen efter ha sovit hos Klara hela helgen, så åkte jag hem och gjorde mig lite fräsch

På eftermiddagen kom bästa Emma förbi, jag hade fixat god smoothie lagom till att hon kom. Gjord på blåbär, hallon, banan, chia & laktosfri mjölk.

Såhär snygg var hon! Hur fin? Glöm inte att besöka Emmas härlig blogg här

Den här looken fotade jag bl.a, älskar baskers. Så snyggt ju!

Efter ett par timmars fotade med bönan så gick jag in och värmde mig och åt tacos till middag med min bästa, som jag inte hade sett sedan i måndags. Som jag saknat honom! Dock väldigt mysigt att vara ifrån varandra, så längtar man verkligen!

Jag hade en så jäkla härlig helg där jag bara hängde med mina bästa vänner hela helgen, festade, åt gott, myste och slappade. Helt perfekt helg!

Det var min helg det, har ni haft en bra helg? Hoppas ni haft en härlig helg vad ni än gjort. Vi hörs lite senare med veckans planer bl.a :))

16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.