RED BERET

Byxor – Loavies / Tröja – Levis / Jacka – Bikbok / Basker – Åhléns / Skor – Jim Rickey

Hej världens finaste läsare! Kikar in och delar med mig av dagens söndags-look. Den är både skön & mysig. Älskar att slippa ha jeans ibland, så skönt med mjuka och slappa byxor framförallt när man har mens haha. Så jobbigt med byxor som sitter åt och är tighta då. Imorse vaknade jag upp hos Klaris, älskar att hänga hos henne. Vi kollade på nymo i lugn och ro, åt frukost och så jobbade vi lite på varsit håll. Efter lunch så drog jag hem och planerade lite outfits sen kom Emma hem till mig lite senare, så hjälpte vi varandra att fota looks och catchade upp, det var ju ett tag sen hon och jag sågs. Bästa Emma, vad jag gillar henne! Nu ska jag fortsätta söndagsmysa med min bästa.

Vad tycker ni om min look?

5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.