LE BISTRO

 ⌊Le Bistro, Sankt Eriksgatan 45 Stockholm⌋

Hej gänget! Jag som tänkte att jag skulle ha massor bilder från er igår att visa, jag & Klaris tog en del men dom var verkligen ingen höjdare haha. Inte så bloggvänliga direkt! Däremot så var vi på en bloggvänlig brunch precis på Le Bistro här på Kungsan. Tog oss en varsin Egg Benedict, blev så glad att dom hade glutenfritt bröd, den var så god. Perfekt bakismat! Fan vad roligt vi hade igår, kvällen var så himla lyckad. Vi hade först en svinnice mexikansk middag, Klara hade gjort högerevs-chili som vi åt med massor goda tillbehör, chips & tortilla bröd. Sen bjussade hon på marängsviss till efterrätt, som var himmelsk. Sen körde vi lekar, drack bubbel och vid halv 1 drog vi till Spy Bar och dansa loss tills vi ramla in hos Klara igen vid 04.30. Nu blir det soffläge hela dagen med mina bästa. Puss på er!

19

2 reaktioner på “LE BISTRO”

  • Emma skriver:

    Hallåå vilken underbar färg på din tröja! Får jag fråga vart du köpt den? Behöver en snygg tröja nu när det ska vara kallt ett tag till 🙁 Kram!

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Tack :)) Den kommer från Monki! Dock ganska länge sen jag köpte den, men kika där 🙂 Kanske finns kvar om du har tur. Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *