MOOD

Hej på er finisar! Lite härlig inspiration denna torsdag är väl inte helt fel när det är grått och superblaskigt ute? Ny inspiration är precis vad jag behöver idag. Det här är det som cirkulerar på hjärnhinnan just nu. Dova toner, feta sneakers dom här från Balenciaga är ju dröm, ränder, smala brillor och mycket beige när det kommer till inredning. I löv it! Idag vaknade jag upp hos Tovis, sov kvar där igår efter vår myskväll. Vi lagade tacos, kollade på tv, pratade och bara myste loss. Passade bra att sova där eftersom jag hade en tömning på söder idag. Så då hade jag nära till lyan, perfekt ju!

Hallå påtal om inspiration, jag vill hitta nya bloggar att läsa. Snälla kan ni tipsa om er absoluta favoritblogg?? Skulle bli så så himla glad då :))

10

2 reaktioner på “MOOD”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.