VAD HAR JAG PÅ MIN IPHONE?

Hallå där bloggen! Vad bra att jag publicera 4 inlägg igår och inget idag än haha. Men så kan det gå när jag är i farten. Men ska nog hinna få till lite inlägg idag med. Jag har haft en ganska lugn morgon här hemma, vet ni vad jag gjort? haha helt sjukt. Jag har laddat ner appar som är bra för struktur/mående osv, sen så har jag liksom rensat mina ”sidor” på mobilen och strukturerat upp mellan apparna. Samt skapat nya mappar för appar för så som bl.a MUSIK, EMONOMI, SHOPPING osv. Samt lagt en rosa och enkel bakgrund så allt blir lättare att se och inte lika rörigt som när jag hade bild på mig och Henke. Haha sorry Henke! Haha vem är jag ens? Chockad över min struktur denna morgon haha. Men så skönt. Innan var det lite kaos där men nu är det liksom ordning & reda. SÅ skönt! Tänkte även ta och passa på att dela med mig av mina favorit appar samt vilka appar jag använder mest. Tänkte att det kunde vara lite roligt att se? Eller? haha.

 

Såhär ser alltså min telefon ut just nu. Hur fint? och hur bra med alla appar & mappar? I love it! Jag tycker alltid det är lika roligt att se vilka 4 appar folk har längst ner haha. Mina är mail, Instagram, Ring & Sms. Det är nog för det är dom jag använder mest och vill ha lättast att komma åt. Borde kanske inte ha jobb-mailen där men har alltid haft det och hade nog fått lite panik annars haha. Apparna som jag laddade ner idag var LIFE COACH & Uppskattadindag vilket är så bra om man dels har ADHD som jag samt om man äter medicin men fungerar även bra för andra med såklart. Det är för att mer få en överblick på sitt mående och för att komma ihåg saker. SÅ bra! Sen så älskar jag ju WordPress appen som gör att jag kan blogga från mobilen. Tusan så smidigt!

Jag har alltså gjort små mappar som sagt även med emojis, blir ju så mycket finare då. Sen så har jag satt ett litet hjärta på dom som är mina absolut favorit-appar. Shazam är ju grymt om man som jag ganska ofta vill hitta en låt men absolut inte vet vem det är som sjunger, så mycket jag använder och den är så bra. Älskarn! Foodora, finns det något bättre när man inte orkar laga mat? Skulle inte tro det. Sen Swish såklart, vad hade man gjort utan det? Tänk att det inte ens var så länge sen appen kom. Nu kan man inte ens tänka ett liv utan den haha.

Jag hade ju inte klarat mig utan ”Res i Sthlm”, helt klart bästa appen för att kolla resor/tabeller osv. Smart tips om du är här på besök eller sådär och ska åka kommunalt. Så bra! När det kommer till hälsa så älskar jag appen Cycles, det var min vän som tipsade om den. Man får liksom koll på sin mens-cykel? heter det så? haha. Ja men ni fattar! Så vet man vilka dagar man har PMS och inte samt kan fylla i olika mood man är. Väldigt bra och så skönt att få en liten överblick. Verkligen en grym app! Gillar även StepsApp som räknar mina steg och så kan man följa upp där hur mycket man går om dagarna/veckorna och så kan man sätta upp dagliga mål osv. Jag har att jag måste gå minst 10.000 steg varje dag. Den ger en så mycket pepp och gör att man vill gå mer för att man vill komma upp i sina steg. Sist men absolut inte minst min favorit-mapp FOTO: Där gillar jag alla appar väldigt mycket men favoriterna är helt klart VSCO och där använder jag mest A4, A5 & A6, drar ner mycket på mättnad, ökar lite kontrast samt drar ner och upp på brigtness. Tre andra favoriter är PS Express som är som ett litet mini Photoshop, så jäkla bra. Det är så enkelt och man kan faktiskt göra väldigt mycket där. Afterligt använder jag dels för att redigera men även för att få mina foton lite mer gryniga och sådär ”gamla/vintage” i stilen. Finns bra ram-verktyg där med. Facetune är superbra app för om man vill redigera.

Sådär det var väl alla mina appar just nu, iallafall dom jag använder allra mest.

Nu vill jag höra, vad tycker ni om detta inlägg? Gillar ni? Vill ha er feedback ♥

Vilken är er favorit app och vilka 4 appar har ni längst ner?

20

6 reaktioner på “VAD HAR JAG PÅ MIN IPHONE?”

 • Elsa skriver:

  Min absoluta favoritapp är utan tvekan Adobe Lightroom CC, spenderar sååå mycket tid redigerandes bilder i den – rekommenderar starkt! Jag har ring, sms, safari och instagram längst ner!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Den har jag också, men glömde ta med den som favvis 🙈 så hade jag med förut haha. Så kul att höra hur ni har ☺️

 • Therese skriver:

  Jättebra inlägg! Jag skulle gärna vilja se en före- och efterbild med exakta ”mått”. Typ; App: Afterlight, Filter: A5, brightness -1,7 kontrast + 0.5, etc.
  Vore superkul att veta.

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Ja men lätt 😍 Jag har gjort sånt inlägg innan och det kommer komma fler, vet att ni uppskattar dom massor 😊

 • Sarah skriver:

  Hej!
  Så himla fint du gjort i din telefon, jag skulle vilja veta hur du gör dom där hjärtana i rosa på viss appar 🙏🏻? Så himla fint.

  Trevlig kväll och kram till dig💖

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Men åh tack snälla du ✨ så glad jag blir!!! Dom har jag gjort i efterhand just för detta inlägg, det är gjort på datorn. Bara för att visa er vilka mina favoriter är. Så så kan man inte göra på telefonen 😊 Kram påre 💖💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.