MIN KVÄLL TIMME FÖR TIMME ❥

Vid fyra så drog jag till gymmet, så himla glad och stolt att jag kom iväg. Jag är så bra på att hitta ursäkter och hela tiden bara skjuta upp det. Men idag blev det av, cyklade 7 km i riktigt bra tempo. Riktigt svettigt pass!

Sen drog jag hem duschade, lyssnade på min favvopodd Skäringer & Mannheimer, bloggade och började göra mig i ordning. Den här randiga tröjan från Chiquelle fick åka på. Haha jag inser att jag måste tvätta spegeln!

Sen drog jag in till stan och sprang förbi Gina för att köpa mössan som jag blogga om här innan. Hur fin? Åh tokgillar den redan!!

Vid halv 7 så mötte jag upp Klara & Mill på middag på Sally Voltaire inne på Åhléns, de stänger 21.00 så perfekt om man vill äta middag eller ta ett glas vin. Jag & Klaris tog en varsin ceasarsallad med räkor. Millan tog en avokadomaka. Vi prata om gamla minnen och livet i Stockholm. Vi alla 3 är ju från Norrpan.

Påvägen hem fick jag ett ryck och blev lite sugen på smågodis, jag verkligen älskar dom här små påsarna som man kan plocka godis i. Perfekt om man är sugen såhär mitt i veckan, tycker det är svårt att plocka sådär lite i dom stora påsarna haha.

Dom här små godingarna fick följa med hem, gillar ni min godis-smak? Hihi! Jag verkligen älskar rollo, så sjukt goda. Henke mobbar mig jämt för det, han tycker jag är en sån pensionär som köper dom haha. Jag & Henke har så sjukt olika godis-smak.

Nu är jag hemma igen, så skönt att vara hemma rätt tidigt. Var redan hemma vid nio, när jag kommer hem så är det bästa jag vet att slänga av mig kläderna, ta av behån, sätta upp håret och sätta på mig mjukisar och tofflor. Finns det något bättre? Skulle inte tro det!

19

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.