DEN PERFKETA MÖSSAN

Inlägget innehåller annonslänkar.

1. Röd Mössa – HÄR 2. Lila Mössa – HÄR3. Svart Mössa HÄR (dessutom 25% på dom nu)

Jag har ju varit så sugen på Acnes mössa rätt länge men tycker den är lite för dyr för att vara en mössa, jag vet ju själv hur jag är med just mössor. Jag lägger så lätt bort dom och glömmer dom lite här och var och då känns det segt att ha en mössa för 1200 hehe. Samtidigt hade jag väl varit mer rädd om den men ändå. Känns ändå lite pricy! Nu har jag dock hittat ett bra alternativ till den som också har den där breda kanten och är sådär ribbad som jag letat efter. Blev så glad, den har även funnits i rosa och grått men var slut. Kanske finns i butik? Har iallafall länkat mössorna här ovan. Jag ska faktiskt in till stan nu och möta upp Klara & Millan för middag på Åhléns. Ska bli så himla mysigt och catcha upp, ska lätt spana in mössan på stan då. Jag är lite sugen på en lila, känns som den skulle passa bra till mitt hår. Hur gullig hund? Åh vill så gärna ha en fralla, en vacker dag så <3

17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *