MIN HELG I BILDER

Fredagen var superchill, vi var bara hemma och gjorde ingenting. Slappade i soffan och tittade på Semifinalen i Talang, åt god middag och massor utav godis. Riktigt fredagsmys med andra ord.

På lördagen vaknade jag pigg & utvilad, hade heller ingen migrän. Så himla skönt!

På lördagsmorgonen så tittade vi på den nya BECK, åh jag är sån beck-nörd och tycker alla är så bra. Längtar redan tills nästa kommer! Saknar ju dock Gunvald, min favvis!

Efter lunch så rullade bilen mot Liljeholmen, där Henkes bror och tjej bor. Så mysigt där!

Henkes mamma hade gått bananas och bakat så himla mycket gott, vi firade ju Joel som fyllde 25. Ho hade dessutom gjort flera glutenfria grejer, hon är sån klippa!

Vi åt lunch, fikade, skålade för Joel och körde bordshockey-turnering

Jag var så himla pepp som ni ser, alltså jag och tävlingar. Jag älskar ju att tävla, tyvärr gick det inte så bra haha. Jag vann fan inte en match ..

Emilia (Joels tjej) Joel, Kicki & Henki.

två favoriter i en och samma bild, älskade Leo!

Sen drog vi till Tele2 arena där det väntades 3-kamp, det blev både Bowling, Shuffle board och Basket. Basketen var så jäkla rolig och där var jag grym haha.

Efter 3-kampen så avlutade vi med en burgar & milkshake middag. Så himla gött!

Min bästa!

Alltså den här jordgubbsmikshaken var så god, man kan tycka det är mastigt med milkshake till burgare men det är något med det salta och söta som gör att det är så gott.

Var så mätt sen att jag inte ens visste vad jag hette, men gott var det. Åh vilken bra lördag det här var med familjen Solinen. SÅ kul när man gör massor roliga aktiviteter, det ska jag bli bättre på.

Henke – varje gång jag frågar om han vill ta en bild på mig haha stackarn. Förstår ni hur många bilder han tagit på mig på snart 8 år? haha. Han är bäst! Ibland förstår jag inte hur han pallar med mig haha.

Men bilder tog han och här är resultatet, söndagen blev också himla lugn. Vi skulle ha träffat Henkes familj och på kvällen skulle Tove komma på söndagsmiddag men allt fick ställas in och jag & Henke låg i sängen typ hela dagen. Båda var så hängiga och mådde inge vidare. Men idag är det måndag och nya tag! Det var min helg :)) Vi hörs lite senare med veckans planer hihi. Puss på er!

12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *