DEAR SAM

Som ni vet så älskar jag att fylla mina väggar med massor fina Tavlor/posters. Jag är så svag för fotokonst och framförallt i svartvitt. Men man tröttnar ju också ganska snabbt på motiv eller iallafall jag. Därför har jag teamat upp med bästa Dear Sam och fyllt mitt hem med massor fina posters. Dom skapar all konst själva på Dear Sam och har ett brett sortiment av otroligt snygga posters, tavlor, affischer & ramar. Jag får alltid väldigt mycket frågor om var mina posters kommer ifrån. Så ska ni inreda hemma tycker jag definitivt ska spana in deras shop. För att fira att våren snart är här och vårt fina samarbete så får ni 30% på alla deras posters. Uppge bara Rebecca30, det gäller även på deras fina ramar. Hur bra?

Visst har dom många fina posters?

25

4 reaktioner på “DEAR SAM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.