GODMORGON

Godmorgon älsklingar! hur mysigt och fint är inte detta loungewear från Indiska? I love it! Igår blev det ingen bloggning, för jag låg nedbäddad nästan hela dagen med migrän. Somnade med migrän och vaknade med skiten, fyfan. Måste nog göra en utredning för detta, för fyfan så dåligt jag kan må. Usch så hemskt det är. Känns som huvudet ska sprängas i tusen bitar och så blir jag super ljuskänslig och måste ligga i ett kolsvart rum. Idag mår jag bättre iallafall, nu väntas lite fix & styr innan vi ska iväg på födelsedagsfirande för Joel. Det väntas lunch, bordshockey-turnering, 3-kamp & middag på restaurang. Ska bli så kul (:

8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.