HOMEMADE ACAI BOWL

 

Ingredienser:

2 dl mjölk eller mandelmjölk
1 dl frysta blåbär
1/2 dl frysta hallon
1 fryst acai block

1 banan 
1 tsk kakao

Gör såhär:

Mixa ihop allting i en mixer och servera med valifri topping!

Hej mina bästa! Jag vet att många utav er älskar när jag delar med mig av recept, så jag kände att det var dags för ett nytt. Här kommer ett superenkelt recept som man både kan ha till frukost, mellis eller som jag hade idag lunch. Jag måste bara tipsa om dessa grymma Acai-block som går att köpa på de flesta matbutikerna. Man förvarar det bara i frysen och mixar sedan med massor annat gottigt. Det här fick bli min lunch idag, min topping bestod av banan, jordgubbar, blåbär, musli och jordnötssmör. Sjukligt gott! Godast är det dock med granola till, men hade ingen hemma men det får det bli nästa gång. Idag svängde jag förbi Ica och köpte senaste numret av Veckorevyn, vet ni varför? Jo för att jag är med i två uppslag där, i ett ”hemma hos” reportage. Hela 4 sidor, så himla kul. Så löp & köp finisar!

23

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.