5 GREJER JAG SER FRAM EMOT I MARS

1.PÅSK

Det är så mysigt med påsk, det känns så himla vårigt och glatt. Påsk är verkligen ett vårtecken för mig. Det känns som våren är här på riktigt när påsken är. Jag tror vi kanske firar påsk i Stockholm i år. Med påskmat, godis och påskäggjakt, det är sen gammal (; Dessutom så fyller Henke år på påskdagen så blir att fira honom också.

2. FÖDELSEDAGSFIRANDEN

Det är så många som fyller år i mars, både Joel, Klara, Pappa & Tove. Så det blir en hel del födelsedagsfirande, i helgen ska vi ju fira Joel som fyllt 25 och nästa helg blir det kalas och party för Klara som fyller. Så roligt, älskar att fira födelsedagar. Lika mycket andras som min

3.KÖPA FÄRSKA & VÅRIGA BLOMMOR

Det om något känns vårigt, jag ser fram emot att göra fint hemma, rensa, städa och piffa till med fina färska blommor. Samt lite snygga kvistar & fjädrar. Finns inget härligare än att ha hemmet fyllt av blommor, det om något är vardagsglädje.

4. INREDA & GÖRA VÅRFINT HEMMA

Vill som sagt göra fint hemma, sugen på att ändra om/möblera om litegranna. Vi har ju även sålt vårt matsalsbord nu, så det blir att ordna ett nytt bord där. Tror vi kommer bygga ett eget. Vill ha ett i trä men med nättare/smalare ben. Så att köket känns lite mer rymligt och luftigare. Kanske byta ut lite kuddar och piffa till det helt enkelt. Jag tycker det är som roligast att inreda på våren, allt känns så fräscht då samt att ljuset är så härligt.

5. LJUSET & PEPP

Jag är ju som ni vet exremt beroende av ljuset och blir så lätt deppig och hängig när det är mörkt och tråkigt. Jag blir nästan alltid lite depp och opepp under vintermånaderna. Men däremot när våren börjar komma och sommaren inte ligger för långt borta så blir jag himla glad och får så mycket mer energi. Ser verkligen fram emot ljusa dagar, allt känns så mycket enklare då.

19

5 reaktioner på “5 GREJER JAG SER FRAM EMOT I MARS”

 • Anna skriver:

  Vilket inspo-inlägg! Hela du och din blogg är dock riktigt inspo alltid, älskar det. Tack för energiboosten man får när man läser din blogg 😉 <3

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Men åh vad jag blir glad, tack snälla du :)) Blir så himla glad verkligen!! Det betyder massor 🙂 <3

 • ISA skriver:

  Åh blev helt vårpirrig bara av att läsa det här! Ser fram emot ljus, fågelkvitter, tulpaner och uteserveringar! Glöm inte att vi ska ställa om till sommartid också, det är SÅN gott tecken 🙂

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Gud vad glad jag blir 🙂 Vad kul att du gillar detta inlägg. Exakt så jag vill att du ska känna :))

 • deciminyan skriver:

  Hvala! 😚 u ime Jorgistas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *