VINTERLAND

Alltså vad är det som händer med vädret? Hur sjukt är det inte? Det är det kallaste jag varit om. Inte så konstigt eftersom det tydligen var 30 år sen det ens var såhär kallt och då var jag inte ens född haha. Jag är iallafall i chock och det här vädret var inget jag väntade mig när jag kom hem från Thailand. Så hemskt också med alla krockar & olyckor som hänt. Usch blir så ledsen! Att jäkla snö, kyla och ett väder ska göra så att folk far så illa. Henke har fått stanna i Södertälje hela veckan, han har inte vågat köra hem och jag har verkligen bett han vara kvar. Eftersom han åker den vägen som är mest drabbad. Får se om han kan åka hem imorgon, annars får han väl ta pendeln. Det är mysigt med snön men hade hellre sett den i December än nu. Jag vill bara ha vår nu, någon som är med mig? Haha nog om vädret.

Jag känner mig lite opepp men det är nog för att jag haft så lugna dagar och inte gjort särskilt mycket, så har fått så mycket tid till att tänka och då kommer alltid tankar som, vad gör jag? Vem är jag? Vad vill jag? Och vad är meningen med livet? Har dessutom varit ganska mycket själv vilket också leder till en hel del tankar. Ser fram emot en ny dag imorgon där jag både ska träffa min andra hälft & bästa Linnéa. Sov så gott mina fina!

19

2 reaktioner på “VINTERLAND”

 • Helen skriver:

  Me too! 🙋‍♀️ Kunde inte sagt det bättre själv!Fredrik ska köra hem från jobbet i Linköping inatt så jag har med varit eller rättare sagt är hönsig… Så jag vill typ inte gå å lägga mig förens han är hemma å jag vet att han är säker. Jag är likadan när jag är själv. Varför kan man inte bara vara själv ibland utan att känna sig ensam och ifrågasätta sig själv?! kramar

 • Karin skriver:

  Här kommer tankar från Umeå, Norrland om vintern och vädret! 🙂

  Vi norrlänningar blir alltid lika bestörta över hur det kan bli så mycket kaos och så många olyckor för att det snöar och blir kallt eftersom vi här menar att det kallas ju VINTER, men samtidigt så förstår jag mer och mer att det verkligen ställer till det som nu när det faktiskt HAR kommit mycket snö. Det är värre när det blir kaos för att det kommit några ynka cm snö! Att det är kallt, det vet jag att det är en stor skillnad för jag är född i Skövde men har bott de senaste 17 åren i Umeå och i Skövde kunde det vara så förbaskat kallt om det var mellan 5-10 minusgrader för det är en fuktig otrevlig kyla, medan jag hos släkten i norr inte hade några problem att vara ute i 15-20 minusgrader för det är en annan torrare kyla som faktiskt inte upplevs som så kall.

  Det märkliga är ju Sverige som det avlånga land det är, att det kan vara vår i Skåne och det kan ha blivit grönt och börjat blomma, medan vi här fortfarande kör skoter och skottar tonvis med snö. Det är ju rätt häftigt och det är väl just detta som göra att vi tycker, tänker och agerar så olika på det som faktiskt är en årstid i Sverige, vintern!

  Jag känner igen mig i dina tankar att man vissa dagar inte vet vad man vill med livet och då kan jag säga att jag är ändå 35 år, har man och en 5 åring. Samma jobb sedan 10 år, men det är väl just detta som då ibland får mig att tänka, är det verkligen det här jag vill? Är detta jag? Osv. Jobbiga tankar men de brukar gå över och i grund och botten vet man ju att man har gjort några ”rätta val” för det märker jag ju att du för det mesta vet om att du har valt rätt karriärval och framför allt en fin man i ditt liv! Kram till dig från ett Umeå där det är fantastiskt väder, 18 minusgrader, strålande solsken och ca 60 cm snö 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.