MONDAY 12:07

Source: Pinterest

Hej älsklingar! Det är måndag och ny vecka och jag är tillbaka på bloggen som vanligt. Jag tog faktiskt lite ledigt i helgen och passade på att umgås så mycket som möjligt med familjen & alla vänner och Henkes familj. Så himla mysigt var det att vara hemma och bara hänga med alla. Vi var även och hälsade på i Jessica & Petters nya hus. SÅ himla fint! OM man blir sugen på att flytta till hus nu. Åh vill så gärna, men kanske inte exakt nu men ganska så snart. Känns som det är ett helt annat liv att bo i hus, älskar den känslan. Vi var även ute och gick i kylan, tror det var -11 hur sjukt är inte det? Skapligt skillnad mot Thailand förra veckan där vi hade +30 varje dag och sol. Hann även med middag hos mamma, med henne, brorsan och hans tjej Mimmie och på söndag åkte jag & Henke till pappa en sväng där det vankades söndagsmiddag. Sen igår vid nio på kvällen var jag & Henke tillbaka i Stockholm. Den här måndagen tänkte jag mest planera upp veckan, träna och sen bara chilla hemma. Inga större planer faktiskt, så skönt!

Veckans planer ser ut såhär:

Måndag: Idag blir det som sagt mest att planera veckan, planera projekt, jobba hemifrån med datorn, mail osv. Tänkte dra till gymmet vid 15 ungefär. Jag var ju sjuk så länge, så det var riktigt länge sen jag tränade nu. Vill verkligen komma igång med den nu känner jag.

Tisdag: Tänkte starta dagen med att träna, så har man det gjort. Jobba hemifrån, fota content. Resten av dagen har jag faktiskt inga större planer? Tänkte träffa någon kompis på kvällen.

Onsdag: Måste till Labb för att lämna prover. Klockan 15.00 ska jag till min bryn-queen och fixa till brynen som har blivit så himla fina tack vare bästa Felicia.

Torsdag: På torsdagen så ska jag först på morgonen publicera ett samarbete på Instagram, klockan 9.00 ska jag till min utredare/psykolog för 1 årskontroll med ADHD:n. Så innan det måste jag komma ihåg att besöka vårdcentralen/LABB för att ta tester inför det. Direkt efter kontrollen så ska jag ha möte med min arbetsterapeut där vi ska följa upp med min sömn osv. Sen vid 14.00 så kommer en tjej hit som ska köpa vårt matsalsbord. Jag älskar att vi inte ens har något nytt ännu haha, men vi ska bygga ett nytt eget tänkte vi. Ska visa er vad vi tänkt.

Fredag: Tänkte Inleda fredagen med ett härligt träningspass med Henke. Annars har jag inge större planer alls faktiskt? Just nu så står ingenting på agendan. Skönt faktiskt!

Lördag: Då kommer Henkes familj hit, vi ska nämligen fira Henkes lillebror Joel som fyller 25. Så hela familjen har planerat massor roligt hela dagen och kvällen. Ska bli så kul!

Söndag:Får se hur länge Henkes familj är kvar? För då blir det nog lite mer häng med dom innan dom åker hem, annars ska jag eventuellt träffa Emma? En lugn och ganska oplanerad söndag iallafall.

Såhär ser min vecka ut just nu, väldigt lugn med andra ord men det brukar oftast inte riktigt sluta som jag planerat så det dyker säkert upp en hel del grejer. Ska bli skönt med en ny vecka där man har chans att komma in i rutiner igen!

15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.