MAKING MEMORIES EITH YOU

 

Jag gick igenom kameran och fann lite bilder som jag inte visat er här tidigare, så här får ni ett gäng härliga bilder från vår resa. Åh blir så lycklig när jag tittar på dessa bilder, så himla bra vi hade det. Vill bara göra om allt igen och igen. Men men allting har sitt slut, visst? Det är fina minnen nu och man får helt enkelt leva på dom och se till att skapa nya härliga minnen. Jag är så galet taggad på att resa nu, jag känner att 2018 kommer bli ett riktigt res-år, vilket man älskar ju. Ska sätta mig och planera mina kommande resor litegranna. Självklart kommer ni få hänga med på allt, älskar ju att blogga när jag är iväg. Finns inget som inspirerar mig så mycket som resor. Bästa jag vet!

Idag har jag varit iväg på lunch hos ett presskontor, stillat mitt semmel-behov, strosat på stan, haft mailrace och bestämt möte med kund. Härlig onsdag ändå, ikväll ska jag hem till bästis på middag & sleepover. Så himla mysigt, vi ska catcha upp massor och bara chilla. Perfekt onsdagskväll om ni frågar mig, jag är sugen på någon svenskt att äta eller liksom husmanskost. Nu ska jag fortsätta jobba litegranna, vi hörs senare hörrni. Puss på er!

28

2 reaktioner på “MAKING MEMORIES EITH YOU”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.