LOVELY MOMENTS

Här kommer lite blandade bilder från dom senaste dagarna, börjar ni tröttna på mina semester-bilder eller gillar ni fortfarande att se dom? Tycker faktiskt jag har varit ganska duktig på att blogga under den här resan. Ellerhur? Jag älskar ju att blogga när jag reser, jag verkligen längtar och ser fram emot varje inlägg jag ska dela med mig av. Får alltid så mycket inspiration när jag är utomlands, verkligen det bästa jag vet. Hur har ni det hemma? Vad är det för väder? Jag är inte så sugen på att lämna detta land faktiskt, ångesten börjar smyga sig på ordentligt!

17

2 reaktioner på “LOVELY MOMENTS”

  • Linnea skriver:

    Åh vad vacker du är! Den svarta bikinin du har, vart är den ifrån? 🙂 otroligt härliga bilder du lägger ut från din semester, man blir verkligen inspirerad av att klicka in på din blogg!

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Men gud vad glad jag blir. Tack så himla mycket! Den kommer snart in på Bikbok! SÅ håll utkik, ska försöka komma ihåg och säga till när dem kommit in. Men åh så himla glad jag blir. Tack snälla du!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *