WOW!

Alla bilder Àr tagna med min Olympus E-pl9

Wow för det hĂ€r stĂ€llet och wow för min nya kamera. Bilderna blir sĂ„ himla fina och klara, ellerhur? Fotona kĂ€nns typ lite krispiga. SĂ„ hĂ€rligt! Älskar att den Ă€r sĂ„ liten och enkel att ta med överallt. Stort plus att det Ă€r enkelt att ta bild pĂ„ mig & Henke med den vĂ€ndbara skĂ€rmen. Nu ska jag fortsĂ€tta lĂ€sa i min bok och ta vara pĂ„ solen. Puss pĂ„ er och hoppas ni fĂ„r en hĂ€rlig lördag 😊

14

1 reaktion pĂ„ “WOW!”

  • Matilda skriver:

    Åh jag som var sĂ„ sugen pĂ„ den kameran. Blev faktiskt riktigt besviken, tycker inte den fĂ„ngar nĂ„got vidare djup, huden blir suddig och fĂ€rgĂ„tergivning med sĂ„ mörka ytor kĂ€nns inte bra. Hade lĂ€st bra om den, men dĂ„ Ă€r min canon m6 inte utbytbar lĂ€ngre 😊 VĂ€ldigt fina bilder, men tycker de lika gĂ€rna kunde varit fotade med en mobilkamera. Njut i solen Ă„t mig med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.