POSTCARDS FROM KOH LIPE

Idag har jag mest chillat vid vår pool, efter ett par timmar på stranden så fick det bli häng där istället. Hur magiskt fint är det inte vid vårt poolområde? I love it! Hela vårt boende känns som en egen liten by, älskar det här stället. Så himla mysigt! Idag har jag faktiskt varit ensam nästan hela dagen, då Henke blev sjuk inatt och inte mått något vidare. Jag var borta på Apoteket och köpte med mig både det ena och andra. Så hoppas att han mår bättre imorgon, aldrig rolig att ligga inne och vara sjuk under semestern. Jag har roat mig med att läsa i min bok, lyssna på musik, ätit glass. Passade även på att gå in till walking street och göra pedikyr. Det var verkligen på tiden att mina fossingar fick sig en omgång, så nu är dom lena, fräscha och fina igen. Så skönt! Det är verkligen något man borde unna sig oftare.

19

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *