MORNING FROM OUR BEACHHOUSE

Hej mina bästa!! Jag & Henke har precis checkat in i vårt Beach house som vi ska bo i kommande vecka. Äntligen är vi på Koh Lipe, som jag längtat till att komma tillbaka hit. Jag bodde ju faktiskt på det här hotellet då också, det var 3 år sen när jag & brorsan var här. Kommer ni ihåg den resan? Det ska bli spännande att se hur mycket som har hänt på ön på 3 år. Tror det mesta är till det sämre tyvärr, eftersom när vi var här så var det inte lika upptäckt som nu. Men det är ändå fortfarande så fint och en viss känsla här. Älskart! När jag var här sist så sa jag att jag så

gärna vilja ta med Henke hit och det är precis vad jag gjort. Finns ingen bättre att resa med, imorgon är det alla hjärtans dag också och kan inte komma på ett bättre sätt att fira det på än här med mitt hjärta.

Visst är vårt Beach house gulligt? Ligger precis mellan den stora poolen & havet. Magiskt!

14

4 reaktioner på “MORNING FROM OUR BEACHHOUSE”

  • Helen skriver:

    Wow vilket hotellrum! Så romantiskt! I den där sängen skulle jag få extremt svårt att gå upp! Speciellt när man har sin mysis med sig 😍 ! Underbart med alla ❤-dag! Vi ska fira och gå på bio och se en gammal klassiker, Titanic fast i 3D, min älsklingsfilm. Kommer bli perfekt. Men att fira sådär som ni kommer göra skulle ju inte vara helt fel det heller! Ha det bäst! Var rädda om er i solen! kram

  • Eira skriver:

    ÅH vad fint!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.