THE BOX

Hej mina älsklingar! Idag tog vi oss en liten tur till älskade Koh Lipe, som vi faktiskt ska till imorgon. Men vi kunde inte hålla oss hihi. Så vi stack över lunch och käkade där, vi besökte The Box, som jag sett på Instagram ska vara riktigt nice. Vilket det också var. Vi åt frukost till lunch, så jäkla nice. Älskar att göra det. Det är verkligen mitt bästa tips till er som reser, kolla upp najsiga restauranger/fik på Instagram innan, så slipper man risken att äta på dåliga ställen. Till alla mina resor så har jag alltid reserchat restauranger/fik osv. Henke älskar mig för det (; haha. Det här stället var grymt, så fräscht och coolt. När vi var där så serverades endast frukost & brunch. Men har hört att dom ska ha grym tapas på kvällen också. Nu är vi tillbaka på vår ö igen, vi ligger just nu på stranden, lyssnar på reggae och äter barbecue-chips, det ska jag fortsätta göra hela kvällen. Fan så fint!

18

2 reaktioner på “THE BOX”

  • Maria skriver:

    Hej! The Box har fantastiska tapas och deras kanariska potatisar! Men missa inte Ten Moons! ligger till höger från Anda resort, om man står med ryggen mot hotellet på stranden. Bästa tapas o pintxos. Och annan mat oxå och fantastiska drinkar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.