THAI LIFE

Här kommer lite bilder från vår andra dag här på Koh Adang, så mysigt här. Vi är i princip helt själva här, förutom de som bor på hotellet då. Men det hotellet vi bor på är det ända som finns på ön haha. Helt sjukt! Det är väldigt avkopplande här och det var precis detta vi behövde. Ön ligger bara 10 min från Koh Lipe. Det finns liksom ingen bankomat eller mataffärer här, utan är bara boendet som finns. Skulle inte vilja vara vara här i en vecka, men 3 dagar är perfekt. Här ovan är lite bilder från hotellet och vår egna strand. Ikväll har vi haft världens lugnaste kväll, åt middag i solnedgången på stranden, sen har vi mest legat inne i vår bungalow och tittat på dagens avsnitt av Bron, nu tänkte vi se en film innan vi somnar. Hoppas ni haft en härlig söndag :))

14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.