OLYMPUS PEN E-PL9

Låt oss ta en minut och även diskutera dom här kamera-tillbehören? Hur himla fina? Jag menar såklart kameran också ska vara snygg under semestern. Älskar den gröna mocca-väskan, gillar att den dessutom inte ser ut som en vanlig väska utan man kan gå omkring utan att skämmas. Snarare tvärtom!

 

Nu tänkte jag ta och berätta om något roligt för er, det är nämligen så under 2018 så kommer jag samarbeta mycket med Olympus, vilket känns så himla roligt. Jag har faktiskt jobbat med dom tidigare och tycker dom levererar riktigt bra grejer. Idag är en stor dag för idag så lanseras deras nya kamera Olympus PEN E-PL9 som jag dessutom har fått äran att testa. Wow, ska bli så kul! Så den här lilla goingen kommer få följa med mig till Thailand, åh vi kommer ha så kul ihop. Kommer verkligen fota så mycket och nu känns det extra kul. Det jag redan älskar med den här kameran är att den har Wi-Fi vilket är helt fantastiskt när man är ute och reser. När man fotat färdigt, så går man bara in på Olympus appen via mobilen och hämtar hem alla bilder till telefonen. Så jäkla grymt, den här nya har även en bluetooth funktion. Det som också är nytt med den här modellen är att blixten är inbyggd, så skönt att slippa ha med blixten på sidan utan att den är alltid med för att kunna ta snygga bilder även i mörkret.

Något annat positivt med den är ju den vändbara displayen, så man kan ta snygga selfies (; Nej men det är faktiskt skönt, även perfekt när man filmar. Tänkte även ta och filma en hel del nu när jag är iväg. Om jag blev extra taggad på att resa nu? Älskar ju att fota! Jag har ju innan använt deras modeller Olympus PEN E-PL5 & E-PL7. Kameran är verkligen grym och ger fantastiska bilder. Det är så skönt att kameran är så liten också, då åker den med så mycket oftare. Ett stort plus att deras produkter är så otroligt snygga. Den här kameran finns i vitt, brunt & svart.

För att fira mitt och Olympus samarbete så har vi tagit fram en rabattkod till er som kommer gälla ett tag framöver på större delen av deras produkter. Rabattkoden kommer göra så att ni får 15% på ett helt köp. Ni bara uppger REBFRE15 i deras shop HÄR.

Visst är den fin?

11

4 reaktioner på “OLYMPUS PEN E-PL9”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *