GLITTRA I VARDAGEN

Inlägget innehåller annonslänkar!

Photo: Malin Göransson

Byxor & Topp – Nelly 

Jacka – Loavies (på rea nu)

Skor – Jim Rickey 

Örhängen – Jane Koenig 

Hur glad blir man inte när man hittar en look som man faktiskt glömt visa? Extremt glad, speciellt när man inte har särskilt mycket material i övrigt. Så underbart! Den här looken älskar jag och den känns så jag. Älskar att glida omkring i matchande set tillsammans med sneakers. Bekvämt & snyggt! Dessutom kan man ju behöva glittra lite i vardagen, framförallt en dag som denna. Det är ju så tråkigt ute så man ruttnar, fy! Idag har jag haft ännu en effektiv dag, hunnit med möte med en samarbetspartner som jag kommer inleda ett långsiktigt samarbete med, sjukt roligt. Tror ni kommer älska det samarbetet. Haft telefonmöte gällande en samarbetspartner också, fixat det sista i lyan som ska fotas imorgon. Samt kommit ikapp med mailen, helt underbart ju! Klockan är dessutom bara 16.30 och jag har redan gått mina 10.000 steg, har det som mål nämligen. Minst 10.000 om dagen.

Imorgon är det redan fredag, wow så fort veckorna går nu. Helt sinnesjukt ju! Men jag känner att jag haft en ganska bra start på 2018 och hoppas det fortsätter såhär. Nu räknar jag dessutom ner timmarna till Thailand, åh ska bli så fantastiskt!

13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *