DOUBLE TROUBLE

Godmorgon från oss 👋🏼 Vi var ju bara tvungna att knäppa några kort i våra pyjamas, speciellt när vi dessutom hade samma frisyr och samma tofsar haha. Hur gulligt? Haha! Så glad att jag träffat denna böna! Nu sitter vi på bussen, Jag & Emma kom sist som vanligt haha, virrpannorna 1 och 2. Vi är iallafall påväg tillbaka till Stockholm nu efter ett väldigt lyckat dygn i Västerås.. Så himla mysigt & lyxigt har vi haft det. Ett riktigt dröm-event! Det här hotellet är verkligen helt magiskt, jag ska faktiskt hit snart igen. För jag fick presentkort på The Steam Hotel i julklapp av Henke. För han hade snappat upp att jag ville hit. Han är ju för underbar! Nej men nu ska jag ta och vara lite social här, vi hörs under dagen. Puss på er!

25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *