BILDBOMB FRÅN STEAM HOTEL

Här kommer en till bildbomb från Steam, åh saknar det redan. Så himla mysigt verkligen! Det är helt sjukt hur fint & fotovänligt detta hotell är. Det är verkligen otroligt snyggt inrett och väldigt genomtänkt med materialval och alla detaljer. Vilket en inrednings-tok som jag gillar. Dom har en utomhuspool & en inomhuspool, jag gillar hur industriellt allting är. Nu är föresten tjejernas kollektion släppt och nästan alla bikinis & baddräkter finns att köpa på NA-KD. Jag kan lova att ni kommer hitta massor fina favoriter, jag älskar kollektionen. Dessutom har dom bra passformer som passar många olika kroppsformer. Vi hörs imorrn hjärtan, nu ska jag njuta av denna vistelse på det här magiska stället. Längtar redan tills jag är tillbaka på Steam igen. Rekommenderar varmt!!!

16

2 reaktioner på “BILDBOMB FRÅN STEAM HOTEL”

  • Helen skriver:

    Gud vilket fint hotell! Sugen man blev nu! Vet du om det ligger i närheten av kokpunkten? Byggnaden påminner nämligen om samma byggnad som kokpunkten ligger i. Jättefint actionbadhus och relax… Skulle jag bo på det där hotellet vill jag även passa på att besöka kokpunkten när man ändå är där…
    Vilka fina badkläder!!😍 enda minus att de är så smala i grenen på trosorna… Jag är väl gammal av mig😉😂 men jag vill att det ska vara lite bredare så det inte blir att man visar för mkt och så att man kan känna sig bekväm när man rör på sig, tex när man ska klättra upp på badringen eller luftmadrassen i vattnet utan att något glider åt sidan och blottar mer än man vil,l plus att det kan vara bra obekvämt med string… Annars var de tokfina… Trevlig resa i Thailand sen önskar jag er!Det är ni så värda! kram

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Ja hotellet är SÅ fint och verkligen värt att besöka 🙂 Jaha okej, tack för tips 🙂 Tack snälla, ska bli helt underbart med Thai 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *