DEN HÄR VECKANS PLANER

Godmorgon finisar! Ny vecka & nya planer, den här veckan ser jag verkligen fram emot. Eftersom jag börjar veckan med SPA på ett riktigt drömhotell!

Måndag:

Vid 10.00 så blir vi upphämtade av NAKD som ska ta oss till Steam Hotel i Västerås. Fina Josefin & Kristin lanserar nämligen sin härliga bikinikollektion på tisdag för NAKD och firar det med ett lyxigt BFF-event på Steam Hotel. Jag har tagit med mig Emma och ska bli så mysigt att spendera dagen & natten där. Vi ska alltså sova kvar. Sån dröm! Har alltid velat åka dit, så ska bli riktigt nice!

Tisdag:

Vaknar upp på Steam, käkar frukost och vid 11 åker vi tillbaka till Stockholm igen. Efter lunch ska jag dra igång veckans styling, jag ska styla en nyproducerad lägenhet, en etta på 34 kvm med uteplats.

Onsdag:

På morgonen ska jag fixa mina bryn hos Felicia sen ska jag fortsätta styla och färdigställa lägenheten. Kan tänka mig att jag kommer jobba ganska länge den här dagen.

Torsdag:

Möte klockan 11 angående ett roligt samarbete. Ska bli så spännande. Sen tänkte jag ta mig till gymmet eller ut & gå. Bror på vädret (;

Fredag:

Klockan 10.00 så ska jag till min frisör och göra mig fräsch i håret inför Thailand. Tänkte faktiskt göra lite slingor. Känner för att ljusa upp det lite. Sen tänkte jag ta & besöka gymmet!

Lördag:

Det blir en lugn helg med bara en massor fix skulle jag tro. Ladda upp & fixa det sista inför resan. Börja packa lite smått, vi åker ju på torsdagen nästa vecka. Så kan vara skönt att börja lite i tid.

Söndag:

Träna på söndagsförmiddagen, sen blir det en väldigt lugn & skön söndag med inga större planer alls. Möjligtvis kanske tvätta lite?

15

1 reaktion på “DEN HÄR VECKANS PLANER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *