FJÄLLEN HERE WE COME ❄️❄️

Mössa – H&M liknande HÄR / Boots – Moon Boot Hoodie –  Elly Pistol (AliceXellypistol) / Tights – Elly Pistol (AliceXEllypistol)  / Väska – LV / Jacka – Stylelevel

 

Nu är vi påväg mot skidsemester, ska bli så jäkla härligt. Så nu är jag & Henke inpackade i bilen med allt bagage. Tur att vi kanske tog två bilar ändå haha. Jag & Henke åker lite före, checkar in och så ska vi handla på vägen med. Vi bor på Skilodge där man kan tillaga lite lättar mat om man vill, men vi tänkte iallafall köpa med massor god frukost & snacks. För det är en bit till närmsta affär. Dom har en mindre i fjällområdet men det är skönare att ha fixat allt innan känner vi. Jag älskar ju att handla och styra haha. Sen runt 8 ikväll så kommer resten av gänget. Jag är så jävla taggad på en riktig skidhelg med mina bästa vänner <3 Ska även se till att ta massor med fina bilder!

15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.