18 MOBILBILDER FRÅN MIN HELG

FREDAG

 

Jag kickade igång min fredag med att möta upp min böna Emma, vi möttes vid Under bron, där fredagens event skulle hållas. Vi kom ner till en källare som var mörk och där vi direkt fick en varsin tröja som vi skulle pimpa med lysande färg. Jaga & Emma gick bananas och här har ni resultatet.

 

@Josefinesyoga & juicemärket Naked höll nämligen i en glowyoga. Där vi skulle köra yoga i mörkret med våra lysande t-shirtar.

 

Vi började hela yogan med att ta plats på en varsin yogamatta, framför oss låg även en scarf som vi sedan skulle använda. Vi började nämligen hela passet med Shaking, har ni hört talas om det?

Shaking är en aktiv form av meditation som jag alltid velat testa. Det är en väldigt kraftfull övning, som blixtsnabbt leder uppmärksamheten ner i kroppen. Övningen har använts av människor i tusentals år för att hitta närvaro i stunden, stressa ner, läka skador och väcka upp kroppen. Alla kan utföra Shaking, varken styrka eller vighet behövs. Det man gör är nämligen att stå rakt upp och skaka kroppen i ett antal minuter. Så härligt att ingen ser en och man verkligen kan skaka loss bokstavligt. SÅ härligt! Detta ska jag börja med att göra lite då och då. Det var så befriande!

 

Efter yogan så åkte jag in till stan igen och mötte upp Mamma som hade kommit med tåget, vi kollade i någon affär sen åkte vi till Sumpan och inhandlade mat och gottis för kvällen. Till middag åt hemmagjorda hamburgare med strips & sötpotatispomme. Väldigt smarrigt måste jag säga! Sen la vi oss alla tre, jag, mamma och Henke och tittade på film i vår säng. Vi såg Hachiko, ni vet den underbara hundfilmen som är baserad på en verkligen händelse. Det var andra gången jag såg den och man blev verkligen tagen, inte ett öga torrt på någon utav oss. Och mitt skaffa-hund begär blev ännu större. Åh!

LÖRDAG

 

På lördagen så åt vi en enklare frukost hemma innan det var dags att jobba ..

 

Vi skulle nämligen ta tag i detta lilla kreativa kaos .. haha fyan så det såg ut. OMG! Det behövdes om man säger så, men efter ett par timmar så

 

såg det ut såhär, en jäkla skillnad vill jag lova. Helt fantastisk känsla och jag känns så bra att ha lite ordning och reda. Nu fattas enbart mattor och hyllor att ha alla tavlor på. Har ändå ett ganska stort stylingförråd på nästan 20 kvm. Men det gå åt kan jag lova!

 

Efter många timmars slit och jobb så skjutsade Henke in mig och mamma till Clarion. Där vi skulle bo över natten!

 

Vi checkade in sent på kvällen, så himla mysigt!

 

Vi drack bubbel, dummade oss, skrattade åt allt och inget som vanligt när jag och min galna mamma är i farten. Jag önskar ni skulle få se henne mer här i bloggen, hon är så jävla underbar och rolig. Framförallt rolig, hon bjuder alltid på sig själv och är så störd haha. Ska fasen göra en vlogg med henne någon gång.

 

Efter vi chillat lite på hotellet så drog vi ut och skulle käka, eftersom vi inte bokat något och ville att det skulle gå ganska snabbt samt ha nära till restaurangen. Så blev det Vapiano, men tusan vad besviken jag blev. Jag var så sugen på deras carbonara eftersom dom nu har glutenfri pasta, men då är den slut? Ursäkta? SÅ dåligt tycker jag. Då fick jag ta en glutenfri pizza istället, någon Hawaii-liknande. Den var inte alls god, tråkig, smaklös och dessutom så var ananasen sur/besk typ. Fy! Efter det så gick vi och köpte lite godis och snacks och gick tillbaka till hotellrummet. Lyssnade på musik, chillade och degade i sängen. Så mysig kväll med mammsen!

 

Inte den bästa på bilden på mig kanske, haha ser så trött ut och vad är det för frilla? Haha. Men men, ni gillar ju när jag lägger upp lite mindre perfekta bilder. SÅ here we go!

SÖNDAG

 

På söndag vaknade vi upp helt utvilade på hotellet, sov så gott och länge att vi var nära på att missa hotellfrukosten haha.

 

Som tur var så hann vi, så god frukost! YUMMIE!

 

Efter frukosten så checkade vi direkt in på SPA:t där vi badade, bastade och gjorde oss en varsin behandling. SÅ himla underbart!

 

Efter vårt spa:ande så checkade vi ut från Clarion och strosade lite på stan innan mamma skulle åka hem.

 

Vi hann även med en lunch på Reload innan mamma åkte, mamma tog deras sallad och jag deras berry Acaibowl.

 

deras Acaibowl är så grym, ni måste testa den. Granolan är så sjukt god och dessutom glutenfri!

Det var min helg det, tyvärr kom det här inlägget upp lite senare än vad det brukar men hoppas det är lugnt. Hoppas även ni hade en härlig helg! Gillar ni fortfarande den här typ av inlägg? Ska jag fortsätta med det eller gillar ni dom inte? Kom gärna med åsikter!

10

2 reaktioner på “18 MOBILBILDER FRÅN MIN HELG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *