LUGN VECKA SOM AVLSUTAS MED SKIDHELG!

Måndag:

Halva måndagen har typ gått, jag har mestadels jobbat med datorn. Svarat på mail, skickat in svar på intervjufrågor, planerat veckan osv.nu vid 14.00 så har jag även möte med min arbetsterapeut, där vi ska prata om min planering, struktur och sömn. Efter det så tänkte jag dra direkt till gymmet för att riva av ett pass på gymmet. Behöver få igång kroppen känner jag!

Tisdag:

Träna på morgonen, blir nog kondition. Sen hem och planera nästa veckas styling, sätta ihop moodboard, boka transporer osv. Samt slutföra en onlinekonsultation till kund. Blir nog att jobba hemma resten av dagen.

Onsdag:

Inga större planer på dagen faktiskt. På kvällen ska jag träffa Emma, vi tänkta ta en fika och catcha upp med henne. Ska bli så mysigt att ses!

Torsdag:

Packa ihop inför skidhelgen, handla det sista och fixa lite med andra ord. Vill även få in ett träningspass här, får se när det blir av. Ska även upp med samarbete på Instagram.

Fredag: 

Vi drar och åker skidor hela helgen till Kungsberget med våra bästa vänner. Ska bli så jävla mysigt och jag längtar redan tills vi sätter oss i bilarna och taggar. Det är jag, Henke, Klara, Axel, Linnéa & Jonte. VI ska bo ihop i en mysig stuga hela helgen. Åka skidor, äta gott, mysa, spela spel och dricka varm choklad. SÅ underbart! Hoppas det är fint väder också!

Lördag:

Kunsgsberget <3

Söndag:

Kungsberget <3 Framåt eftermiddagen/kvällen åker vi tillbaka till Stockholm igen. Packar om för på måndagmorgon så ska jag iväg på SPA med ett gäng härliga profiler.

13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.